بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Jumaat, 1 Julai 2011

Empat Julai Dua Ribu Sebelas

Aku sebenarnya malas nak fikir. Fikir benda yang tak nampak ni buat serabut jiwa raga je lah kan. Nak prepare ape pun tak tahu. Tiga hari lagi je ni haa sebelum nak praktikal. Cuak tak payah tanyelah. Saspen bagai semua rasa sampai rasa macam tanak cakap bende lain dah melainkan cerita praktikal. Hah gemuruh tak beragak plak kan. Bila fikir pasal transport lagi la cam resah gelisah tak sudah. Kadang kadang rasa menyesal pulak mintak Selayang sebab kene nyusahkan orang tumpang kete pegi & balik. Hurm. I should choose Melawati or Setapak branch instead of Selayang I think. But well, tak terfikir kan. Dan mungkin aku taklah tabah sangat nak duduk rumah sendiri lama lama. Ni pun otak dah nak separuh gila dah. Nasib takde schizo je.

 

Aiyaya…I wish all the best for myself for this 4 months practical training! Who me? Sila lah bekerja keras untuk kemajuan diri dan juga syarikat yang anda berkhidmat wahai diri ye! Ia sangat mendebarkan bila fikir “aku nanti praktikal kat bank”…“aku nanti praktikal kat bank”…“aku nanti praktikal kat bank”…“aku nanti praktikal kat bank”…“aku nanti praktikal kat bank”…okay sudah. Orang lain praktikal kat company yang lagi besar, dan lagi sibuk so tak payah nak cuak lebih sangat ye. Well, I could not ignore this feeling! Crying face

 

Ntahlah. Nak taip ape pun tahu. Fikiran dah entah ke mana. Plus rasa kecewa abah tak dapat hantar daku nanti..sobs sobs Crying face dan my cousin pun takde kat umah on this Monday. So I don’t know what will be my first day. Camne lah nak ke opis nanti ni? huuu Disappointed smile

1 ulasan:

hikayat aku dan mereka berkata...

all the best babe! =)